De nieuwe videoclips zijn opgenomen

Hoewel in de Goldfinger Studio nog steeds gewerkt wordt aan de nieuwe nummers van de Lawineboys, zijn de beelden voor de videoclips al geschoten.
Op donderdag 21 November streek het camerateam en tientallen figuranten neer in Café Costa in Eindhoven. Daar werden, speciaal voor de carnaval, de beelden opgenomen voor de ‘B-kant’ van de wintersingle. Een extra geintje. Onder de figuranten bevinden zich ook enkele collega artiesten. Zo zijn te zien: Lamme Frans, Jettie Palettie, Arjon, Jeroen van Zelst, Bompa en DJ Jordy Graat. Voor de extra Carnavals sfeer zorgde Prins Jack III en zijn gevolg van de Buulder Buk. Voeg daarbij 100kg confetti en je hebt een topclip!

Een week later stond de clip van de officiële single op de planning. Net zoals voorgaande clips moet dit weer een klein filmpje worden. In de sfeer van Seks Met Die Kale werd er op diverse locaties in Budel, Hamont en Weert gefilmd. Grote consternatie ontstond toen de Ferrari die was ingezet als vluchtauto voor een in scène gezette overval écht werd aangehouden. Het bleek later niets te maken te hebben met de clip maar met de nieuwsgierigheid van de agenten naar deze knalrode sportauto.

Uiteraard iedereen bedankt voor de medewerking aan de clips maar toch met name: Café Costa Eindhoven, De hierboven genoemde ‘figuranten’, Kees Jansen van Politie Limburg-Noord, Hotel-Restaurant de Klok Hamont, Juwelier Wyczisk Budel, Caravancentrum van Horne Budel, Boy Jansen, Hein Moors en Sanne van Loosbroek. Begin Januari zijn beide clips te bewonderen!