Nieuwe single samen met Pater Moeskroen!

Drie jaar nadat de Lawineboys de single Joost van Pater Moeskroen uitbrachten, werd het volgens het management van beide, tijd voor een daadwerkelijke ontmoeting. In een authentiek bruin café aan de rand van Eindhoven ontmoetten de heren van Pater Moeskroen en de Lawineboys elkaar voor het eerst.

Er was een onmiddellijke klik!

De gemeenschappelijke liefde voor de Folkmuziek was de verbindende factor bij de heren. Pater Moeskroen op de originele Ierse manier en de Lawineboys in de moderne ‘Après Ski’ variant. Anekdotes, moppen, sterke verhalen en het nodige speciaal bier gingen rijkelijk over tafel. Met als klap op de vuurpijl het voornemen om een gezamenlijk project aan te gaan. Een single van, met en door de Lawineboys en Pater Moeskroen moest er komen.

Het repertoire van de Pater Moeskroen werd nog eens doorgenomen en er werd voor gekozen om ‘Bertus’ in een gezamenlijk jasje te steken. In de Goldfinger studio van de Lawineboys was het met de live instrumenten van Pater Moeskroen, zoeken naar de juiste vorm. En het resultaat mag er zijn. Een single waar zowel de fans van Pater Moeskroen als die van de Lawineboys van zullen smullen.

Vanaf nu overal te downloaden onder andere via I-Tunes en via Zazell
De clip vind je hier: Youtube